Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η  Βουλευτής Α΄ Αθηνών  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Έλενα Κουντουρά  τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής στη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης: 
«Ζούμε μια υποκρισία. Η ΝΔ κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για την καταστροφή της Ελλάδος  και μέχρι προχθές μιλούσε για εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο. Την Παρασκευή όμως  ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον  κ. Βενιζέλο για το θάρρος του να μπει στην κυβέρνηση και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ χειροκροτούσε τον κ. Βενιζέλο, ο οποίος μαζί με τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου οδήγησαν τη χώρα στην γκιλοτίνα του ΔΝΤ.» 

«Το μνημόνιο μας έχει οδηγήσει στην εποχή του Γιάννη Αγιάννη, στους άθλιους του Βίκτωρος Ουγκώ.»

«Η κοινωνία οδηγείται στην πλήρη εξόντωσή της με το πρόβλημα της εγκληματικότητας το μεγαλύτερο μέρος της οποίας οφείλεται στην παράνομη μετανάστευση. Πάνω από 1.000.000 λαθρομετανάστες ζουν στο Λεκανοπέδιο.

Τον ακριβή αριθμό δεν τον ξέρουμε, όμως αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι κάτοικοι είναι όμηροι μέσα στις ίδιες τους τις γειτονιές και σφαγιάζονται μέρα μεσημέρι για 50 ευρώ. 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ φέρνουμε σχέδιο νόμου τη Δευτέρα για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση περί απόδοσης ιθαγένειας που άνοιξε την πόρτα στην απόλυτη ασυδοσία. Σας καλούμε όλους να τον στηρίξετε. »

«Θα περίμενε κανείς ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει δράση για την προστασία της ελληνικής οικογένειας, για τη στήριξη της κοινωνίας, για την ανάπτυξη και πάνω από όλα για την κατάργηση του μνημονίου γιατί αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η λύση.

Αντί όμως για δράση τι ακούσαμε; Τον πρωθυπουργό να διαβάζει μια λίστα ευχών, να αναγγέλλει παζάρι πωλήσεων  και να μην δεσμεύεται για κανένα  φιλοκοινωνικό μέτρο.»  

«Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία  μας. Αυτή τη στιγμή «αιμορραγεί» ο τουρισμός στα Δωδεκάνησα και το Ανατολικό Αιγαίο εξαιτίας της μεταφοράς τουριστών προς τη Μικρά Ασία με ανεξέλεγκτα τουρκικά τουριστικά πλοιάρια.»   

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε παρόντες σε αυτή τη Βουλή για την προστασία της εθνικής κυριαρχίας , την προστασία της ελληνικής οικογένειας και για να δοθεί επιτέλους ένα τέλος στον κατήφορο αυτής της πολιτικής του μνημονίου της λιτότητας που απαγορεύει την ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου