Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Πάνος Καμμένος από τη Στυλίδα: «Θα ανασυγκροτήσουμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει!»


Στην Στυλίδα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Μαΐου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία. Καθ’ οδόν προς τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου σήμερα θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην πρωτεύουσα της Θεσσαλονίκης, ο κ. Καμμένος σταμάτησε στη Στυλίδα όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της πόλης. Τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία, καθώς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κινήματος στη Φθιώτιδα.

Μετά τη συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο ο Πάνος Καμμένος προέβη στις εξής δηλώσεις: «Με ιδιαίτερη χαρά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο, απ’ την Κέρκυρα μέχρι το Καστελόριζο, είμαστε σήμερα στην καρδιά της Ελλάδος, στη Στυλίδα. Είμαστε εδώ με τους υποψηφίους μας, τους οποίους ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Είμαστε εδώ γιατί θεωρούμε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, αποτελεί ένα παράδειγμα πραγματικά ανεξάρτητου δημάρχου, ο οποίος έχει σαν μόνο γνώμονα για το λειτούργημα που κάνει το συμφέρον των συμπολιτών του. Ο οποίος συγκρούεται με τα κατεστημένα, συγκρούεται με τα συμφέροντα και αναδεικνύει ότι υπάρχει η δυνατότητα οι πολίτες να εκλέξουν εκπροσώπους που θα αγωνίζονται μόνο για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και κείνων που εκπροσωπούν. Πιστεύουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τελειώνοντας πια την προεκλογική αυτή η εκστρατεία, ένα κίνημα πολιτών που ξεκίνησε και διαμορφώθηκε μέσα απ’ το διαδίκτυο, είμαστε έτοιμοι με την κυβερνητική μας πρόταση να προχωρήσουμε για να αλλάξουμε την πατρίδα μας. Η αντίσταση απέναντι στους τοκογλύφους δανειστές, τους τραπεζίτες και τους υπαλλήλους τους, φαίνεται ότι βοήθησε στο να μην απειλούνται πια και να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους. Να πληρώνονται σ’ αυτό τον τόπο τα Ελληνόπουλα εκείνα που έχουν φτάσει στο όριο της φτώχειας. 485.000 παιδιά, βάσει της τελευταίας έκθεσης της UNICEF που βγήκε προχτές, βρίσκονται κάτω απ’ το όριο της φτώχειας. Η δική μας υπόσχεση είναι ότι θα κυβερνήσουμε τον τόπο προς το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών, θα πληρώνουμε πρώτα τους πολίτες που έχουν βρεθεί κάτω απ’ το όριο της φτώχειας τους οποίους έφεραν στην εξαθλίωση οι τραπεζίτες και τα όργανά τους, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και θα ξαναφτιάξουμε την πατρίδα μας. Θα ανασυγκροτήσουμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει! Η εξαθλίωση των Ελλήνων δεν αποτελεί τον σκοπό της Νέας Τάξης Πραγμάτων μόνο. Σκοπός της ΝΤΠ είναι και η κατάσχεση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Είναι η εξαθλίωση και των ονείρων των παιδιών μας. Σ’ αυτό λέμε όχι. Το βροντερό όχι θα ακουστεί στις 6 Μαΐου, την Κυριακή, όπου πιστεύουμε ότι αρχίζει μια νέα μέρα για την Ελλάδα. Η μεταπολίτευση τελείωσε».

«Οι εκλογές τελειώνουν την ώρα που κλείνει η τελευταία κάλπη στο τελευταίο εκλογικό κέντρο της Ελλάδας. Σ’ αυτές τις εκλογές το καθεστώς που καταρρέει χρησιμοποίησε τα όργανά του, και εννοώ τα ΜΜΕ που διαθέτει, τους επιχειρηματίες σπόνσορες που τρέφει και τρέφονται απ’ αυτούς, χρησιμοποίησε λάσπη, χρησιμοποίησε πλαστογράφους, απατεώνες και κοινούς εγκληματίες, προκειμένου να ανακόψει την βούληση του ελληνικού λαού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους αντιμετωπίσαμε, δίνοντας την ελπίδα στον ελληνικό λαό, χωρίς μέσα. Με την ψυχή μας, την θέλησή μας και την καρδιά μας για την ελευθερία και κοιτώντας μόνο τα παιδιά μας στα μάτια».

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες: «Έχω κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση και ‘γω είμαι Ρουμελιώτης κι ό,τι λέω ισχύει. Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με τα κόμματα τα οποία παραδίσουν την πατρίδα μας. Το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ είναι ένα κόμμα. Ο Βενιζέλος κι ο Σαμαράς είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί τις ταμπέλες του παρελθόντος. Η ΝΔ του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή. Η ΝΔ του Κων/νου Καραμανλή έβαλε στην Ευρώπη την Ελλάδα σαν Έθνος-Κράτος, διατηρώντας την εθνική κυριαρχία. Το ΠΑΣΟΚ του σήμερα, του Βενιζέλου και του Γιωργάκη, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλαγε για εθνική κυριαρχία. Τα δύο αυτά κόμματα του παρελθόντος δεν υπάρχουν πια. Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί απατεώνες που χρησιμοποιούν τις ταμπέλες των δύο κομμάτων για να παρασύρουν κόσμο. Δεν μπορούν πλέον να το κάνουν. Είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Γιατί ακυρώθηκε η διακαναλική: «Ακυρώσαμε την διακαναλική γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να περπατάμε στον ελληνικό λαό. Οι άλλοι κρύβονται στα κρυφά σχολειά για να κάνουν μία ομιλία στους κομματάρχες τους που τους ταΐζουν και τους τάιζαν στο παρελθόν. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περπατάμε μαζί με τον ελληνικό λαό, μιλάμε σε ελεύθερα περιφερειακά ΜΜΕ τα οποία δεν δρουν βάσει εντολών εργολάβων».

Για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας: «Ενημερώθηκα απ’ τους υποψηφίους μας και τους πολίτες για το θέμα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας. Έδωσα εντολή οι υποψήφιοί μας να δώσουν μια αναφορά σήμερα γι’ αυτό. Εμείς το θέμα αυτό το θεωρούμε κορυφαίο. Είναι ένα μέρος της απάτης η οποία γίνεται σε βάρος και ασφαλιστικών ταμείων και μετοχικών ταμείων, πανεπιστημίων, όπου ουσιαστικά εκλάπησαν τα χρήματα των πολιτών. Τι ακριβώς έγινε: Τα χρήματα που είχανε δώσει μετρητά στην ΤτΕ παράνομα, αντισυνταγματικά μετετράπησαν σε ομόλογα, τα οποία εν γνώση αυτών που τα μετέτρεψαν και χωρίς τη συμφωνία των δικαιούχων, κουρεύτηκαν κατά 50%, προκειμένου να δείξει η συγκυβέρνηση ότι πέτυχε το PSI. Πρόκειται για ευθεία ληστεία σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και δεν αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει άμεσα εις αντικατάσταση των χρημάτων που εκλάπησαν από τους πολίτες να δοθούν ομόλογα με ρήτρα γης».

Η συνάντηση Γκλέτσου Καμμένου από LAMIASTARGR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου