Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι συναντήσεις με φορείς και υπηρεσίες από κλιμάκια των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και τάξεων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Φθιώτιδας, κ. Λεωνίδας Μίχος ενημερώνει το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και τάξεων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Φθιώτιδας, αλλά και επίσκεψη σε Αστυνομία και ΕΜΑΚ, περιελάμβανε το πρόγραμμα κλιμακίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2012.

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας, κ. Νίκο Δουβλέκα.

Ενημέρωση για τα προβλήματα, και όχι μόνο, πραγματοποίησε προς το κλιμάκιο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων και τάξεων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Φθιώτιδας, κ. Λεωνίδας Μίχος. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχος οι θεσμοί υπάρχουν, αλλά λείπει η πολιτική βούληση ώστε αυτοί να εφαρμοστούν. Ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αναπηρικό κίνημα είναι ότι διαχρονικά στο υπουργείο Υγείας καταλαμβάνουν θέσεις πρόσωπα που δεν γνωρίζουν τις δομές. Μετά την κατάργηση του ΟΕΚ, δεν υπάρχει εξοπλισμός στα Ειδικά Σχολεία για την μάθηση των παιδιών.

Με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Σκόνδρα, και τον υποδιοικητή της 7ης ΕΜΑΚ, κ. Ευάγγελο Παληό.

Πέραν αυτών, αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου και του Μαΐου, στον Σύλλογο οφείλονται από τα ασφαλιστικά ταμεία 250.000 ευρώ, τα οποία είναι άμεσα εισπράξιμα. Παράλληλα ακόμη περιμένουν στο Σύλλογο τη νέα πρόσκληση για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αφού από την Περιφέρεια Στερεάς αποκλείστηκαν από την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ.

Με τον υποδιοικητή της 7ης ΕΜΑΚ, κ. Ευάγγελο Παληό.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και την 7η ΕΜΑΚ.


Από την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου