Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

Με τους συμπατριώτες της στην Κω και τη Νίσυρο συναντήθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κω, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, κ.κ. Ναθαναήλ, καθώς και με πλοιοκτήτες της Κω, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σε σχέση με το γεγονός ότι τα τουρκικά πλοία της γραμμής δεν εφαρμόζουν τη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας για τα δρομολόγια στην περιοχή.
Η βουλευτής Δωδεκανήσου ενημέρωσε τους πλοιοκτήτες για την παρέμβαση που έκανε στον Υπουργό Ναυτιλίας, στη συνάντηση που είχε μαζί του στο Υπουργείο, ώστε να δοθεί λύση.

Επιπλέον, η Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε με φίλους και στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κω, καθώς και με πολλούς συμπατριώτες της, οι οποίοι της εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και την αγωνία τους για το μέλλον.
Πολλοί γονείς εξέφρασαν την ανησυχία τους και την οργή τους για την κατάσταση που θα επικρατήσει από τη νέα χρονιά στον Παιδικό Σταθμό Πυλίου και στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του νησιού, ενώ η βουλευτής τους ενημέρωσε για τις ερωτήσεις που έγκαιρα έχει καταθέσει για το συγκεκριμένο θέμα προς τον Υπουργό Εργασίας και σημείωσε ότι «παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, που απλόχερα μοιράστηκαν, η απαξίωση των νησιών μας από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου φαίνεται ότι συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό από την κυβέρνηση Σαμαρά».

Μετά την Κω, η βουλευτής επισκέφτηκε τη Νίσυρο, όπου είχε συνεργασία με το Δήμαρχο του νησιού κ. Νίκο Καρακωνσταντίνο, ο οποίος την ενημέρωσε για την εξέλιξη του έργου «Αντιστήριξη Οξού της Παναγίας Σπηλιανής», καθώς και για το γεγονός ότι αν και έχουν περάσει δυο χρόνια από τη δημιουργία ακτινολογικού εργαστηρίου, από ίδιους πόρους του δήμου, εντούτοις δεν έχει δοθεί η άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Την τελευταία μέρα παραμονής της στη Νίσυρο, η Μίκα Ιατρίδη συνομίλησε με συμπατριώτες της στο Μανδράκι, ενώ ανήμερα της γιορτής της Μεγαλόχαρης θα παρευρεθεί στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου