Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον αρμόδιο υπουργό Αντ. Μανιτάκη, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά με τον Υπουργό κ. Αντ.  Μανιτάκη  που αφορούσε στην μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης εστίασε στις «περιττές διοικητικές επιβαρύνσεις» που συνεπάγονται πρόσθετο κόστος τόσο για το Δημόσιο όσο και για τους συναλλασσόμενους με το κράτος πολίτες.

Επειδή μάλιστα έγινε λόγος για την συνδρομή τεχνοκρατών του ΟΟΣΑ στην διαδικασία «ελάφρυνσης» της Ελλάδας από τα περιττά αυτά βάρη, ανακύπτει το εύλογο ερώτημα προς την Κυβέρνηση πόσο έχει στοιχίσει μέχρι τώρα η «συνδρομή» του εν λόγω διεθνούς οργανισμού και πόσα ακόμα εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να πληρώσουμε στον ΟΟΣΑ για να μας «ελαφρύνει» από τη γραφειοκρατία.

Δεν υπήρχε άραγε πλήθος άξιων Ελλήνων επιστημόνων και δημόσιων λειτουργών που διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να επιληφθεί με μικρότερο κόστος των ίδιων ακριβώς αντικειμένων;.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου