Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΧΑΝΣ ΦΟΥΧΤΕΡ


«Επί μία εβδομάδα παρακολουθούσαμε την επιθεώρηση που έκανε σε όλα τα σημαντικά υπουργεία της ελληνικής κυβέρνησης ο ανθύπατος Χορστ Ράιχενμπαχ. Είναι προφανές ότι οι υπουργοί των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε εφαρμογή των μνημονιακών υπογραφών, είχαν την υποχρέωση πρώτα να ενημερώσουν τον εκπρόσωπο των τοκογλύφων δανειστών και μετά, με τις προγραμματικές τους δηλώσεις, το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Παράλληλα συνεχίζει τις περιοδείες του και ο έτερος ανθύπατος του συστήματος Μέρκελ, ο Χανς Γιοακίμ Φούχτερ. Βρίσκεται και πάλι στη Δυτική Μακεδονία, για μία ακόμα φορά σε αγαστή συνεργασία με το «γαλάζιο» περιφερειάρχη, Γιώργο Δακή. Κατά σύμπτωση για μία ακόμα φορά ενασχολούμενος με τα θέματα ενέργειας, που τόσο διακαώς επιθυμεί η Γερμανία να λεηλατήσει σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων και φυσικά υπέρ των δικών της.

Δεν είμαι καθόλου ευτυχής που επιβεβαιώθηκαν οι δύο πρόσφατες δηλώσεις μου αναφορικά με τον ανθύπατο Φούχτερ, προειδοποιώντας μάλιστα τον κ. Δακή για αυτές τις «περίεργες» συνεργασίες.

Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις από το στόμα του ίδιου του μνημονιακού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σχετικές με την ενέργεια και τη ΔΕΗ, ο καθένας πλέον αντιλαμβάνεται ότι ο γαλάζιος περιφερειάρχης ήταν και είναι ο «λαγός» στη διαδικασία εκποίησης (επιεικής όρος) της ΔΕΗ και της κάθε μορφής ενέργειας.

Σήμερα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πληροφορήθηκαν ότι οι περιοδείες του ανθύπατου Φούχτερ θα συνεχιστούν την άλλη εβδομάδα στην Κρήτη. Η ιστορία με το συγκεκριμένο πλασιέ της Άνγελα Μέρκελ άρχισε να χοντραίνει ακόμα περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου