Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ


«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις ταγές του μνημονίου και με μπροστάρη τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προχωρά στην άνευ όρων εκποίηση της ΔΕΗ.

Έχοντας συστηματικά απαξιώσει την επιχείρηση, την ξεπουλάνε στην κυριολεξία και εκχωρούν το αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να απολαμβάνουν φθηνή και επαρκή ενέργεια.

Παράλληλα, στα πλαίσια του Γερμανικού οικονομικού επεκτατισμού ο μεσολαβητής της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα, Φούχτελ, συνεχίζει τις επισκέψεις του, αυτή τη φορά σε συνέδριο του δικτύου ενεργειακών δήμων της χώρας που συνδιοργανώθηκε με το Γερμανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Γιατί άραγε οι επισκέψεις και οι συνδιασκέψεις πραγματοποιούνται μόνο με Γερμανούς αξιωματούχους και όχι και με άλλων κρατών εκπροσώπους, όπως της Γαλλίας και της Ιταλίας, χώρες που επίσης διαθέτουν άριστη τεχνοτροπία στα ενεργειακά ζητήματα;

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα ανεχτούμε την διάλυση της ενεργειακής ραχοκοκαλιάς της χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε επικίνδυνες εποχές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου