Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Η κυβέρνηση της τρόικα, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου της Σίμου Κεδίκογλου, θέτουν εκβιαστικά διλήμματα για να δικαιολογήσουν το ξεπούλημα της εταιρίας  ΛΑΡΚΟ, δηλώνοντας ότι «αν δεν αποκρατικοποιηθεί….. τότε θα κλείσει».

Ενώ πριν τις εκλογές ο κ. Σαμαράς διαβεβαίωνε τους εκπροσώπους των εργαζομένων της επιχείρησης ότι η θέση της ΝΔ ήταν υπέρ της διασφάλισης της βιωσιμότητας της επιχείρησης, των θέσεων απασχόλησης και της ασφαλούς λειτουργίας της, σήμερα φαίνεται ότι τηρεί πιστά τις δεσμεύσεις του στους δανειστές μας, για το ξεπούλημα των   πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας.
 
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ EΛΛΗΝΕΣ και προεκλογικά  είχαμε προειδοποιήσει ότι δεν θα επιτρέψουμε την απαξίωση της εταιρείας ΛΑΡΚΟ. Είμαστε υπέρ της ανανέωσης της μίσθωσης των δημόσιων μεταλλευτικών χώρων των οποίων η σύμβαση είχε λήξει, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχεια της εταιρείας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ EΛΛΗΝΕΣ πιστοί στις προεκλογικές μας θέσεις δεν θα ανεχτούμε το ξεπούλημα μιας από τις κορυφαίες παραγωγούς εταιρείες νικελίου παγκοσμίως, της μόνης επιχείρησης παραγωγής νικελίου άριστης ποιότητος εκμεταλλευόμενης  από δικά της εγχώρια κοιτάσματα.

Ο τυχοδιωκτισμός, η ανεπάρκεια, η ανευθυνότητα και η προχειρότητα της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά δεν πρέπει να αποτελέσει την αιτία να καταστραφεί ο Εθνικός πλούτος των Ελλήνων.

Και να οδηγηθούν χιλιάδες εργαζόμενοι στο «δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου