Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

. ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β΄ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΟΘΗΚΗ» ΨΥΧΩΝ

 «Η επιχείρηση συνεχίζεται. Οι έποικοι έρχονται και οι Έλληνες φεύγουν. Ο κ. Δένδιας δήλωσε προχθές στην Βουλή, ότι «δεν μας κατανοεί η γείτων χώρα».

Σήμερα, σύμφωνα με δική του δήλωση, από τα 180.000 αιτήματα επανεισδοχών που κατέθεσε η Ελλάδα στην Τουρκία, η Τουρκία είχε δεχθεί 11.000, ενώ ολοκληρώθηκαν μόλις 3.000.

Ο κ. Δένδιας νομίζει, ότι έτσι δικαιολογεί, αφενός μεν την δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών, αφετέρου δε την αδικαιολόγητη παθητικότητα και αδράνεια του ιδίου και της Κυβέρνησης να εξαναγκάσουν την Τουρκία να σεβαστεί τις συμφωνίες της.

Όσο η Τουρκία θα αγνοεί θρασύτατα και επιδεικτικά την Ελλάδα και την Ευρώπη – της οποίας επιθυμεί να γίνει ισότιμο μέλος – τόσο ο κ. Δένδιας θα φτιάχνει κέντρα κράτησης μεταναστών.

Εμείς, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ EΛΛΗΝΕΣ απαιτούμε από την Τουρκία να σεβαστεί τις συμφωνίες της και από τον κ. Δένδια να συνταχθεί μαζί μας στις απαιτήσεις μας αυτές που είναι και απαιτήσεις του Ελληνικού Λαού.

Ο Ελληνικός Λαός έχει σιχαθεί την ηττοπάθεια και την ντροπιαστική ατολμία τους. Επιτέλους, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων των εποχών και των προσδοκιών των Ελλήνων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου