Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το δώρο της δημοκρατίας


Γράφει η Δροσοπούλου Γιαννούλα του Κωνσταντίνου
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας
Ανεξάρτητοι Έλληνες – Πάνος Καμμένος

Το δώρο της δημοκρατίας έχει έρθει στα χέρια μας. Πρέπει εδώ και τώρα να διώξουμε τα κόμματα που δημιούργησαν την άθλια οικονομική κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά, να γίνει ξεκάθαρο σε όλους ότι τα μέχρι σήμερα κόμματα, ήταν οι μεσάζοντες αυτών που μας θέλουν κοινωνικά, πολιτικά, πολιτισμικά και οικονομικά εξαθλιωμένους. Χθες η  αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Νεμάτ Σαφίκ η οποία είναι 3η στην ιεραρχία,  διαφοροποιήθηκε από τη  γραμμή της Γενικής Διευθύντριας του ΔΝΤ  και τόνισε απερίφραστα την ανάγκη βραχυπρόθεσμων παρεμβάσεων για την καταπολέμηση της ύφεσης στη χώρα μας και στα άλλα κράτη του ευρωπαϊκού Νότου!!!

Την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος τύπου του  ΔΝΤ Τζέρι Ράις ρωτήθηκε αν το ΔΝΤ θα δεχθεί προτάσεις για την τροποποίηση του προγράμματος. Και απάντησε ότι η βάση της συζήτησης είναι το πρόγραμμα, προσθέτοντας ωστόσο ότι αν μια κυβέρνηση έχει ιδέες για την καλύτερη επίτευξη των στόχων τότε το ΔΝΤ είναι έτοιμο να τις συζητήσει, όπως κάνει με κάθε χώρα!!!!

Mε άλγος ψυχής παρακολουθούν τις εξελίξεις που έρχονται οι άλλοτε αδιάλλακτοι σωτήρες μας ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία και σπεύδουν να διαφοροποιηθούν, διότι αργά κατάλαβαν ότι η Χώρα σώζεται ενώ τα κόμματα του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μαζί με το μνημόνιο τους διαλύονται δια παντός.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή