Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

ΟΧΙ ΣΤΗ FAST TRACK ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ
«Η τρικομματική κυβέρνηση του κ. Σαμαρά αφού δρομολόγησε με τις εντολές  της Τρόικας τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας τώρα προετοιμάζει και τη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας της μεσαίας τάξης, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.
Όπως έχουν επισημάνει ήδη εδώ και καιρό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στόχος της Τρόικας και των δανειστών είναι να βάλει χέρι και στις ιδιωτικές περιουσίες των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Ήδη η Τρόικα έχει βάλει στο στόχαστρο πάνω από 100.000 ακίνητα  τα οποία έχουν αγοραστεί με στεγαστικά δάνεια που αδυνατούν πλέον να εξυπηρετήσουν χιλιάδες δανειολήπτες συμπατριώτες μας αφού το Μνημόνιο έχει λεηλατήσει και  τα εισοδήματά τους.
Έτσι η Τρόικα  προετοιμάζει  μέσω των ανακεφαλαιοποιημένων  τραπεζών fast track σαφάρι πλειστηριασμών ενυπόθηκων ακινήτων ακόμη και εκείνων που αποτελούν πρώτη κατοικία.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παλέψουν με όλα τα νόμιμα μέσα για να ακυρώσουν τα σχέδια της Τρόικας να βάλει χέρι στις ιδιωτικές περιουσίες των συμπολιτών μας.

Και απαιτούμε  να απαγορευθούν  νομοθετικά μέχρι τέλους του 2013  οι πλειστηριασμοί ακινήτων από τις τράπεζες για ποσά οφειλών έως 350.000 ευρώ κεφάλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου