Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΠΑ

Με αφορμή τη συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συνεχίστηκε η παράσταση των τριών πολιτικών αρχηγών για την προώθηση της κατά προτεραιότητα εκποίησης «φιλέτων» του Δημοσίου.
Την ώρα που ο κ. Κουβέλης δηλώνει πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συγκεκριμένος «κατάλογος επιχειρήσεων προς αποκρατικοποίηση», το Reuters επικαλείται κυβερνητικό αξιωματούχο σύμφωνα με τον οποίο «η κυβέρνηση ευελπιστεί να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ μέσα στο 2012»! 

Σύμφωνα δε με δημοσιεύματα έγκυρων ελληνικών οικονομικών εφημερίδων η Συγκυβέρνηση προωθεί την άμεση πώληση των συμμετοχών του Δημοσίου στον Όμιλο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) που αποτιμήθηκαν από το ΤΑΙΠΕΔ μόλις στα 250 εκατ. Ευρώ...

Υπενθυμίζεται ότι μόνο οι επενδύσεις σε υποδομές (κυρίως της θυγατρικής ΔΕΣΦΑ) ανέρχονταν ως το 2011 συνολικά στα 2.4 δισεκατομμύρια Ευρώ!

Όσοι λοιπόν σκηνοθετούν την παραπάνω πώληση και έχουν την εντύπωση πως θα επαναληφθεί το επεισόδιο «ΑΤΕ – Τράπεζα Πειραιώς» λόγω θερινών διακοπών, ας γνωρίζουν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα είναι θεατές του αποτυχημένου σήριαλ των σκηνοθετημένων «αποκρατικοποιήσεων».

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από «Όνειρο θερινής νυκτός» θα μετατραπεί σε εφιάλτη για τους εμπνευστές του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου