Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,


«Καθημερινά αποδεικνύεται η διγλωσσία της Κυβέρνησης  Σαμαρά  η οποία δεσμεύτηκε για δήθεν αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας  με διαφανείς διαδικασίες.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις  σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Ναυτεμπορική» (σελ.8) δεν τηρούνται καν τα προσχήματα κατά τη διαδικασία της δήθεν αξιοποίησης τεσσάρων δημόσιων ακινήτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ενώ οι διαγωνισμοί για την αξιοποίηση τεσσάρων δημοσίων ακινήτων  βρίσκονται σε εξέλιξη  από το  Ταμείο Αξιοποίησης  Ιδιωτικής  Περιουσίας  του Δημοσίου, δίνεται στη δημοσιότητα η εκτίμηση για το αναμενόμενο τίμημα.

«Με άλλα λόγια», συνεχίζει το δημοσίευμα, «οι τρεις υποψήφιες εταιρείες στο διαγωνισμό για το ακίνητο στο Μαρούσι (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Τύπου)  και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι για την Κασσιώπη στην Κέρκυρα, τον Αφάντου της Ρόδου και για τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, γνωρίζουν τις προσδοκίες του Δημοσίου κα έτσι ακόμα και αν είχαν σκοπό να κάνουν καλύτερη προσφορά, φυσικά δεν θα το πράξουν.»

Ζητούμε από τον αρμόδιο Υπουργό  Οικονομικών κ. Στουρνάρα να δώσει άμεσα διευκρινήσεις  και επισημαίνουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν  πρόκειται να δεχτούν  το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που έχουν δρομολογήσει η Κυβέρνηση και η Τρόικα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου