Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕ


«Καθώς κάποιοι ετοιμάζονται να διαμοιράσουν τα ιμάτια της Α.Τ.Ε. ρίχνοντας κλήρο, σηματοδοτείται η αφετηρία μιας γενικευμένης εκχώρησης της χώρας. Όταν αυτός ο τραπεζικός στυλοβάτης της αγροτιάς διαθέτει εμπράγματες ασφάλειες στα 2/3 τουλάχιστον των καλλιεργούμενων χωραφιών μας, κάθε σκέψη τυφλής πώλησης της Α.Τ.Ε. είναι επικίνδυνα επιπόλαιη αν δεν απαντά πρωτίστως σ’ αυτόν τον κυριαρχικό γρίφο: «Τι θα γίνουν οι υποθήκες;»

Κανένας κτηνοτρόφος ή γεωργός ή οφειλέτης δεν αρκείται να ακούει κενές πολυλογίες περί «καλού» και «κακού» κομματιού της τράπεζας. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αξιώνουμε πλήρη διαφάνεια του σχεδίου, έγκαιρη ενημέρωση προ πάσης αποφάσεως και τεκμηριωμένες λύσεις που να διαφυλάσσουν την πατρίδα και τους πολίτες της.

Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να σταματήσει το παιχνίδι του καλού και του κακού υπουργού. Ένας να λέει ότι η τράπεζα θα παραμείνει υπό τον έλεγχο του δημοσίου και άλλος ότι πωλούνται τα κομμάτια της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου