Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΙΑΤΩΝ: «ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ, ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ»

«Όταν η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στο κοινωφελές Ίδρυμα Ανιάτων επειδή δεν πλήρωσε το γνωστό χαράτσι λόγω οικονομικής αδυναμίας που έχει προκύψει από οφειλές ύψους 3 εκατ. ευρώ του ΕΟΠΥΥ σε αυτό (με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται 235 νοσηλευόμενοι) και μάλιστα την ώρα που οι εργαζόμενοι παρέθεταν συνέντευξη Τύπου, φανταζόμαστε πόση απανθρωπιά μπορεί να υποστεί από τους εκτελεστές της μνημονιακής πολιτικής των χαρατσιών, των φόρων και των κατασχέσεων ο μέσος Έλληνας οικογενειάρχης που είναι ανυπεράσπιστος και δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα και τις πολιτικές της αναλγησίας που οδηγούν όχι απλά στην κοινωνική εξαθλίωση, αλλά σε ανθρωπιστική κρίση. Οι κυβερνήσεις και τα κόμματα ψηφίζονται για να υπηρετούν την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, όχι τους ξένους δανειστές και δυνάστες.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ καλούμε τους αρχηγούς της τρόϊκας της συγκυβέρνησης να πάψουν να κρύβονται πίσω από διαρροές και παιχνίδια διανομής ρόλων και να αναλάβουν την ευθύνη προστασίας και στήριξης της κοινωνίας και ειδικά των ασθενών ομάδων. Οι κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης είτε θα κάνουν αυτό που πρέπει, είτε θα τους αναγκάσουμε. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου