Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τηρώντας τις δεσμεύσεις αλλά και τις αρχές τους σε θέματα διαφάνειας που αφορούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μίζες κάτω από το τραπέζι και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, αποκαλύπτουν μεγάλο σκάνδαλο στους κόλπους της Δημόσιας Υγείας.

Με δικές μας πρωτοβουλίες, τεκμηριώνοντας αποδείξεις αλλά και στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας εδώ και μήνες,  καταφέραμε να βγει στο φως της δημοσιότητας, κομπίνα που αφορά πλαστά βιβλιάρια υγείας του ΙΚΑ. Παράλληλα συνδράμαμε  προς την κατεύθυνση της απονομής της Δικαιοσύνης προκειμένου να σταματήσουν τα φαινόμενα αυτά που πλήττουν οικονομικά την Ελλάδα και υφαρπάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα Δημόσια Ταμεία.

Το χρονικό της κομπίνας αφορά στην έκδοση πλαστών βιβλιαρίων υγείας με κωδικούς που έχουν εκδοθεί από τα κεντρικά του ΙΚΑ Αθηνών. Οι παράνομα  ασφαλισμένοι, απολάμβαναν χρόνια τώρα όλα τα προνόμια του ΙΚΑ, όπως αναρρωτικές άδειες, χρηματικές απολαβές, περίθαλψη κ.α.

Για την υπόθεση που αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» έχει επιληφθεί η αρμόδια εισαγγελέας αλλά και το ΣΔΟΕ Ηρακλείου. Οφείλουμε να φτάσουμε το θέμα μέχρι τέλους. Δεν υποχωρούμε σε οποιεσδήποτε πιέσεις και αν μας ασκηθούν με σκοπό την συγκάλυψη και την φίμωση της αλήθειας.»                                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου