Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ 61η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ


«Εξ ονόματος και για λογαριασμό του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου απευθύνω χαιρετισμό για αγωνιστικά αποτελέσματα στην 61η Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Η  επιταγή για νέα πρόσωπα κυρίως δε για φρέσκες ιδέες και στον αγροτικό κόσμο υλοποιείται από την κοινοβουλευτική μας ομάδα. Προέρχομαι από αγροτική γειτονιά και μεταφέρω την αγωνία για την επόμενη μέρα του συνεταιριστικού κινήματος με το νέο νόμο 4015/2011. Παρά τα ολισθηρά σημεία του εντούτοις υπάρχουν και θετικές πλευρές ειδικά με την πρόβλεψη των δημοπρατηρίων ωστόσο και εκεί θα πρέπει να μεριμνήσουμε για την προστασία του αγροτικού προϊόντος.

Κυρίως όμως ας επικεντρωθούμε στο γεγονός πως η επόμενη μέρα της Α.Τ.Ε. ξημερώνει στο πιο κατασκότεινο τοπίο των εφιαλτών μας. Ο όποιος καλόψυχος επενδυτής δεν θα αγοράσει φυσικά τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Στοχεύει στο φιλέτο που είναι οι υποθήκες των χωραφιών μας, κι εκεί θα μας βρείτε συμμάχους στον πόλεμο.

Το εμπόριο των σπόρων και το σιαμαίο μονοπώλιο των εφοδίων  είναι ένα ακόμη μετερίζι που οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα δώσουμε με αρχή την ΠΑΣΕΓΕΣ έως και τον ακρίτα γεωργό, τον αληθινό της πατρίδας πόλεμο.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου