Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Οι πολίτες της Ευρώπης στο κλουβί του εργαστηρίου, συντροφεύοντας το «ελληνικό πειραματόζωο»!



Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
Υποψήφιος βουλευτής Ευρυτανίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Το γνωστό σχέδιο του πειραματόζωου Ελλάδα και σ’ άλλη μια χώρα! Ισπανία! Πρώτα αρνούνται την προσχώρηση, κατόπιν έχουν το πιστόλι στον κρόταφο (κατά Παπανδρέου το ανάγνωσμα), μετά αρχίζουν το βουλιάζουμε τους τιτανικούς, τις εντατικές, τα κράτη και τους πολίτες απατεώνες, και μετά -κατά το «Καστελορίζιο» θεώρημα- δηλώσεις προσχώρησης στο μηχανισμό! Υπερδανείζουν κράτη, κατόπιν οι τραπεζίτες διαλύουν τις τράπεζες και τέλος υπερδανείζουν επιχειρήσεις, νοικοκυριά και σου λένε έλα τώρα στο μηχανισμό «στήριξης»!

Σκοπός τους ένας και μόνο! Η μαγική λέξη που βγήκε από το στόμα της Merkel και του Cameron του Βρετανού προχθές!!!!!!!!! Ζητούν άμεση Eυρωπαϊκή τραπεζική ένωση! Με το απαραίτητο πρόσχημα φυσικά! «Δε μπορεί οι τράπεζες να επιβαρύνουν τους κρατικούς προϋπολογισμούς τους Ευρωπαίους φορολογουμένους»… Πίσω από τις λέξεις όμως κρύβεται το νόημα και η πονηριά με την οποία μια ζωή οι τοκογλύφοι δούλευαν...

Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες όλα τα ευρωπαϊκά τραπεζικά ιδρύματα όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις με τα χρέη τους κάτω από μια ομπρέλα τραπεζική που θα τα διαχειρίζεται, σε συνδυασμό με το προσωρινό ταμείο, τον EFSF, το IMF (ΔΝΤ), και σκοπό φυσικά την υποδούλωση κρατών και πολιτών στους τοκογλύφους!

Δημόσια και ιδιωτική περιουσία στους τοκογλύφους!  

Την ώρα που ο Ευρωπαϊκός νότος στενάζει και θ' ακολουθήσει και ο βορράς, την ώρα που η ανεργία ξεπερνά κάθε προσδοκία, την ώρα που ο ευρωπαϊκός ρυθμός ανάπτυξης είναι στο 0, την ώρα που οι αυτοκτονίες αποτελούν την σύγχρονη επιδημία του ευρωπαϊκού νότου, την ώρα που οι άστεγοι πολλαπλασιάζονται ιλιγγιωδώς, την ίδια ώρα το μεγαλύτερο ιστορικά deal υπερσυγκέντρωσης πλούτου σε 3 παγκόσμια fund (επενδυτικά σχήματα) ολοκληρώνει το σχέδιο του! Ιστορικά δεν υπάρχει προηγούμενο!

Όσο και αν μας λένε πως αυτό που βιώνουμε είναι κρίση του καπιταλισμού, δε θα πάψω να φωνάζω πως είναι τεχνίτη κρίση και ο καπιταλισμός μεταλλάσσεται σε μια μηχανή που κατασπαράσσει αίμα και σάρκες, μετατρέπει την Ευρώπη των λαών και της ελεύθερης αγοράς και διακίνησης πολιτών και εμπορευμάτων σε ευρωτράπεζα των τοκογλύφων!

Μια τελευταία ευκαιρία η ψήφος μας την άλλη Κυριακή! Ή τους μαυρίζουμε και το πειραματόζωο σπάει τις αλυσίδες και τα κάγκελα του κλουβιού, που με το στανιό μας πέταξαν με όχημα τους Παπανδρέου τον Βενιζέλο και το δίδυμο Σαμαράς Ντόρα, ή η Ευρώπη τελειώνει και η εξαθλίωση έρχεται σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πόλη, σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα!!!

«Χρωστάς» στην Ελλάδα; Χρωστάς παντού! Θα φύγεις από την Ελλάδα να ζήσεις αλλού, να δημιουργήσεις αλλού, να σώσεις την οικογένεια σου μετοικώντας;;;

Οι τραπεζίτες σου απαντούν: «Θα σε βρούμε όπου κι αν πας»!

Αυτή την Ευρώπη, αυτή την Ελλάδα ονειρεύτηκες;

Αυτή την φορά μην πεις δεν ήξερες! Δε θα το δικαιούσαι!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου