Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δυναμικά στον αγώνα οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας


Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας με τον εκπρόσωπο Τύπου Φθιώτιδας – Ευρυτανίας του κινήματος, μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου το απόγευμα της Τετάρτης 18 Απριλίου 2012. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Γαλάνης Αθανάσιος, Δημητράντζου Βασιλική, Παλιούρας Ευθύμιος, Χριστόπουλος Γεώργιος, Τσαπή Ελισάβετ και Χειμάρας Θεόδωρος και ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Σφέτσας, ενώ απούσα –λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων- ήταν η Δροσοπούλου Γιαννούλα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά κυρίως θέματα και αποφασίστηκαν τα εξής:

● Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των μελών και φίλων των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας με τους υποψήφιους του νομού, στο καφέ – μπαρ «Εν Αριστοτέλους».

● Πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη λειτουργία γραφείων του κινήματος στη Λαμία.

Οι υποψήφιοι ξεκινούν την άμεση επικοινωνία με τους πολίτες της Φθιώτιδας, προκειμένου να μεταδώσουν τις απόψεις και τις αρχές του κινήματος, καθώς και τις θέσεις που αποτυπώνονται στην εθνική μας αντιπρόταση, την οποία ο καθένας μπορεί να διαβάσει στο διαδίκτυο, και η οποία διαμορφώθηκε μετά από δημόσια διαβούλευση με τους πολίτες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου